(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Vahvistamme Elämänturvaaja joukkoamme!

Kun asiakkaiden kanssa työskentely ja myynti ovat sinulle työpäivän ilo ja nautit monipuolisista asiakaskohtaamisista, olet etsimämme ihminen.

Haemmea kahta palveluneuvojaa Rovaniemen ja Kemin tai Tornion toimistoihin.

Palveluneuvojan tehtävä on huolehtia asiantuntevasti ja myynnillisesti asiakkaiden henkilöturvasta ja vahinkovakuutuksista niin puhelimitse, verkossa kuin kasvokkain tapaamisissa. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Työsi sisältää sekä myynnillisen puolen, että asianhoidollisen puolen.

Odotamme sinulta

  • empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • monipuolisia vuorovaikutustaitoja
  • myynnillistä ja vastuuntuntoista työskentelyotetta
  • kykyä tehdä nopeatempoista, itsenäistä työtä, jossa työtehtävät vaihtelevat päivittäin
  • rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen ja haasteellisenkin tehtäväkentän
  • rennon ja välittömän työyhteisön ja tiimin, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla
  • monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelujohtaja Nina Poikela. Tavoitat Ninan puhelimitse numerosta 040 8379 516 15.-17.10. klo 14.-16.00 ja 22.-24.10. klo 10.-11.00. Voit laittaa myös sähköpostia nina.poikela@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 27.10.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ja tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalaan liittyvät hyvämaineisuusvaatimukset (IDD, laki vakuutusten tarjoamisesta). Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).