Palveluneuvoja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Oletko ihmisläheinen persoona ja nautitko muiden ihmisten auttamisesta? Entä onko media-ala lähellä sydäntäsi ja onko etsinnässä uusi työ syksylle? Voit olla etsimämme henkilö!

Haemme Helsingin Pasilaan PALVELUNEUVOJIA aamuvuoroon.

Työ on media-alan asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa. Tehtävä sisältää asiakkaiden neuvomista erilaisissa kysymyksissä sekä reklamaatioiden vastaanottamista. Työaika on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 6–11 sekä viikonloppuisin 7-11 välillä ja työtunteja kertyy viikossa 15-37,5 tuntia.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja aitoa kiinnostusta auttaa asiakkaita eri asiakaspalvelukanavissa. Toivomme, että viestit luontevasti sekä kirjallisesti että suullisesti ja vakuutat asiakkaat iloisuudellasi ja palvelutaidoillasi. Olet tottunut kohtaamaan erilaisia vuorovaikutustilanteita ja nautit ongelmanratkaisusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn media-alalta. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja taustallesi mukavan tiimin tuen. Tehtävässä saat jatkuvaa valmennusta ja pääset kehittämään osaamistasi asiakaspalvelun ja media-alan saralla. Kyseessä on määräaikaisuus aikavälille 5.8.-31.12.2019. Tehtävässä on mahdollisuus myös jatkoon asiakkaan muissa palveluneuvonnan tehtävissä.

Olisiko tämä uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme sinusta mieluusti lisää! Täytä hakemuksesi viimeistään 21.7.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1283000
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki