(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä monikanavaisesti.

Odotamme sinulta

  • rohkeutta, kunnianhimoa ja ennakkoluulotonta asennetta,
  • intohimoa myyntiin ja myyntiprosessien kehittämiseen,
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja ja joukkuehenkeä,
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä,
  • hyväntahtoisuutta toimiessasi ihmisten kanssa,
  • napakkaa työotetta; suhtaudut työhösi tosissasi ja koet vastuuta tuloksista,

Aikaisempi kokemus myyntitehtävistä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Tarjoamme nuorekkaan ja mukavan työyhteisön sekä mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa saat mahdollisuuden menestyä ja pääset näyttämään kyntesi. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös erinomaiset henkilöstöedut sekä hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelupäällikkö Piia Kurkinen, puh. 040-576 8623, piia.kurkinen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.6.2019 mennessä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).