(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme energistä ja positiivista PALVELUNEUVOJAA monipuolisiin toimistotehtäviin.

Työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä ja työnkuvaasi kuuluu mm. vaakatoimistossa asioivien asiakkaiden neuvonta ja asiakaspalvelu, puhelinvaihteen hoito, reklamaatioiden selvitys sekä punnitustapahtumien raportointi yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. Vastaat myös toiminnanohjausjärjestelmän tietojen ylläpidosta ja kuljetuslaskujen tarkastuksesta. Isossa roolissa työssäsi on päivittäiset asiakaskohtaamiset ja -palvelu sekä kasvotusten että puhelimitse.
Odotamme sinulta
Odotamme henkilöltä tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi/merkonomi) ja työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä toimisto- tai tuotantoympäristössä. Olet ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen tekijä, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Pystyt toimimaan laadukkaasti myös kiireisimpinä työpäivinä ja paineensietokykysi on hyvällä tasolla.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä perus IT-taitoja.
Muut tiedot
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittyvällä toimialalla sekä mukavan työporukan. Työ alkaa kesäkuun alkupuolella ja on aluksi määräaikainen vuoden 2019 loppuun saakka, mutta saattaa jatkua tämänkin jälkeen.

Hae tehtävään heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Asiakkaalla toteutamme haastattelut jo ensi viikolla ja sitä ennen haastattelemme soveltuvat hakijat VMP:llä.
Täytä sähköinen hakemuksesi os. www.vmp.fi ja liitä hakemukseesi myös CV.
Kesto
6 kk, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 05- 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.05.2019 mennessä.