(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Miele

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä

PALVELUNEUVOJAA

monipuolisiin tehtäviin Contact Center –tiimissämme

Palveluneuvojana hoidat laajasti asiakaspalvelun, myynnin ja jälkimarkkinoinnin työtehtäviä. Vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin, käsittelet myyntitilauksia, varaat huoltokäyntejä ja ratkot ongelmatilanteita. Teet aktiivisesti yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Tukenasi työssä on huippuammattilaisten tiimi, jossa on erinomainen yhteishenki ja tekemisen meininki.

Etsimme joukkoomme positiivista ja innostunutta henkilöä, joka nauttii asiakkaiden auttamisesta. Olet työssäsi aikaansaava ja huolellinen, etkä säikähdä tiivistäkään työtahtia. Sinulla on jonkin verran aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, ja käytät tietokonetta sujuvasti. Pystyt tarvittaessa hoitamaan työtehtäväsi englanniksi; ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja haastavan tehtävän laadukkaiden tuotteiden parissa. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia ja kehitysmahdollisuuksia mm. hyvillä liikunta- ja terveydenhuoltoeduilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja saat Mielen asiakaspalvelupäällikkö Mia Jauhiaiselta, puh. 040 933 1345. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen su 26.5.2019 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets.  Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.