(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Mitä työelämä DNA:lla on? Ihmisiä, asioita ja teknologiaa. Teet töitä yksityisasiakkaiden parissa yhdessä Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Olet rohkea, mutkaton ja nopea kuten DNA!Heräsikö kiinnostus? Katso alta lisätietoja tehtävästä.

Oletko positiivisella asenteella töitä tekevä ongelmanratkaisija? Viihdytkö ihmisten parissa ja lisäksi olet tottunut tietotekniikan käyttäjä? Arvostatko mukavia työkavereita ja luotettavaa työnantajaa sekä motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta? Miltä kuulostaa kiinteä kuukausipalkka ja kokoaikainen työ, jossa omalla onnistumisellasi pääset vaikuttamaan myös kannusteisiin ja kasvattamaan ansioitasi? Kuulostaako hyvältä? Loistavaa, saatamme etsiä juuri sinua!

Haemme DNA:n kuluttaja-asiakaspalveluun myynnillisestä ja vastuullisesta asiakaspalvelutyöstä kiinnostunutta kokoaikaista PALVELUNEUVOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaan sijaiseksi Lahteen. Haastattelemme tehtävään sopivia henkilöitä jo hakuaikana, joten varmista paikkasi huipputiimissä ja hae tehtävään jo tänään!

Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 7.45 - 21.15. Pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat arkisin 7.45 - 18.30 ja lauantaisin klo 8.45 - 16.45 väliselle ajalle. Palveluneuvojana pääset osaksi tiimiä nuorekkaaseen työyhteisöön, palvelemaan DNA:n asiakkaita viihtyvissä ja moderneissa tiloissa puhelimitse sekä sähköpostin kautta. Puhut ja kirjoitat selkeästi ja löydät kullekin asiakkaallemme oikeat ratkaisut sekä sopivimmat palvelut ja tuotteet. Asiakkaidemme kysymykset liittyvät mm. tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin, teknisiin kysymyksiin ja laskutukseen.

Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen, jotta pääset onnistumaan työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Positiivisen asenteen lisäksi odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia helposti uusia järjestelmiä. Hakijoilta edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa ja eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.

Arvioitu aloitus tehtävässä on toukokuussa ja kesto 4-6 kuukautta. Koska tehtävä on vuorotteluvapaan sijaisuus, on valittavan henkilön täytettävä vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot.  

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen sekä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Jarno Remes, puh 044 7840033, jarno.remes@dna.fi