(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Haemme nyt joukkoomme Kokkolan asiakas- ja vakuutuspalvelukeskukseen


Elämänturvaajia


Olet yksi tiimimme avainhenkilöistä, joka huolehtii monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta. Reippaana asiakaspalvelijana nautit monipuolisista asiakaskohtaamisista puhelimessa, verkossa, chatissa ja Facebookissa. Asiakkaiden kanssa työskentely on sinulle työpäivän ilo! Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden huolehtimalla heidän vakuuttamisen palveluistaan ja tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Meillä työajat ovat monipuoliset – arkisin työvuoroja on klo 8 ja 19 välillä ja satunnaisesti lauantaisin klo 9 ja 17 välillä.

Odotamme sinulta


  • Hyväntahtoisuutta, rohkeutta ja intohimoa
  • Ykkösluokan asiakaspalvelua ja vuorovaikutustaitoja
  • Innostunutta ja tavoitteellista työskentelyotetta
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä puhelimen ja verkon kautta tapahtuvaan asiointiin
  • Aktiivista ja positiivista asennetta
  • Ruotsin ja englannin kielen taito on plussaa

Tarjoamme


Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.


Työ on aluksi määräaikainen tammikuun 2020 loppuun saakka.


Lisätietoja


Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Johanna Gromov, puh. 050 379 3279, johanna.gromov@lahitapiola.fi ja Mari Nieminen, puh. 044 365 3282, mari.nieminen@lahitapiola.fi


Lähetä hakemuksesi viimeistään 18.4.2019 klo 16.00 mennessä. Avoimena on 10 paikkaa ja täytämme ne sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan ripeästi!


Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Lisäksi tehtävään valitun henkilön tulee täyttää vakuutusalaan liittyvät hyvämaineisuusvaatimukset (IDD, laki vakuutusten tarjoamisesta), tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.