(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Innostutko ihmisistä ja ihmisten auttamisesta? Oletko reipas asiakaspalvelija, joka nauttii monipuolisista asiakaskohtaamisista? Haluatko kehittyä elämänturvan ammattilaiseksi?

Haemme nyt joukkoomme kahta palveluneuvojaa LähiTapiola Savon DigiCenteriin määräaikaisiin työsuhteisiin 31.12.2019 saakka.

Palveluneuvoja

Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Tarjoamme asiakaspalvelua monikanavaisesti, sähköisiä kanavia suosien. Meillä voit työskennellä joustavasti – työvuoroja on arkisin klo 8 ja 18 välillä, eikä toimipisteesi ole paikkaan sidottu etätyön ansiosta.

 Odotamme sinulta   

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta  
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä 
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin   
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Tarjoamme 

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Työaika on 7 h 36 min päivässä ja palkkaus vakuutusalan TES:n mukaan. Kuukausipalkan lisäksi voit vaikuttaa ansioihisi hyvällä myyntituloksella.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Maija Hänninen, puh. 045 132 2285 (arkisin klo 14-16) tai maija.hanninen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake täällä 19.3.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde alkaa 1.4.2019 tai 1.5.2019.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).