(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Viihdytkö työssä, jossa saat kohdata erilaisia ihmisiä? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa?

Haemme innokasta ja aktiivista palveluneuvojaa vuorotteluvapaan sijaiseksi Vantaalle Tikkurilaan ajalle 18.3. - 13.9.2019. Vuorotteluvapaan sijaisen on täytettävä vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut ehdot. Hakijan tulee itse varmistaa kelpoisuutensa vuorotteluvapaan sijaiseksi.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu palveluopastus sekä asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta palvelupisteissä ja puhelimitse. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on soveltuva koulutus sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Sytyt asiakaslähtöisestä toiminnasta ja näet sen osana erinomaista asiakaskokemusta. Toimit joustavasti työyhteisössä ja viihdyt vauhdikkaassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, hyvä tilannetaju ja viihdyt vaihtelevissa tilanteissa. Kuuntelet aktiivisesti asiakkaita, osaat kohdata asiakkaat yksilöinä, tarjoat tarpeisiin ja tilanteisiin ratkaisuja ja näin omalla toiminnallasi edistät asiakastyytyväisyyttä. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen ja muun kielitaidon katsomme eduksi. Erityisesti muissa kielissä arvostamme arabian, kurdin, somalin tai venäjän kielen taitoa.

Työtehtävät vaativat perehdytystä, mutta sitä saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa – olet siis hyvissä käsissä. Kelassa on tutkitusti mukava työilmapiiri ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Jotta nälkä ei yllätä työpäivän aikana, tarjoamme sinulle lounaan. Lisäksi saat muita arvostettuja etuja. Tehtävän palkka on alkaen 2 350 e/kk.

Jos koet, että hyvä asiakaspalvelu on kiinni oikeasta asenteesta ja halusta ratkaista ihmisten ongelmia, tule meille töihin!

Lisätietoja antaa ke 20.2. klo 13-14 ja ma 25.2. klo 13-14 ryhmäpäällikkö Jaana Vatanen, p. 050 470 9282.

  • viimeinen hakupäivä 27.2.2019
  • viitekoodi U0219-154

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.