(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Lyreco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Haemme asiakaspalvelutiimiimme

PALVELUNEUVOJAA Pääkaupunkiseudulle

Sinun taitosi

Olet palvelualtis, huolellinen ja omaat ”hymyilevän” puhelinäänen. Pystyt pitämään useita lankoja yhtä aikaa käsissäsi ja käsittelemään vaativiakin asiakastilanteita. Tiimipelaajana autat muita ja jaat myös osaamistasi. Olet joustava ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Ruotsin ja englannin kielen taito sekä SAP-järjestelmän osaaminen on etu.

Sinun tehtäväsi

Varmistat asiakastyytyväisyyden jokaisena päivänä, palvelet asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävä painottuu asiakkaiden neuvontaan niin tuotteissa kuin verkkokaupan käytössäkin sekä tilausten vastaanottamiseen ja niiden tallentamiseen järjestelmään. Muita tehtäviä ovat mm. asiakastietojen ylläpito sekä erilaiset selvitystehtävät.

Myymme

Tuotteita, joita jokainen yritys tarvitsee ja käyttää. Helpotamme asiakkaan arkea, tarjoamalla paitsi laajan tuotevalikoiman myös laadukkaan palvelun. Meillä on noin 70 henkilöä erilaisissa myyntitehtävissä, sillä uskomme, että henkilökohtainen myyntityö luo pitkiä ja menestyksekkäitä asiakassuhteita. Lisäksi kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaa, verkkokauppaa, logistisia ratkaisuja ym. myyntiä tukevia toimia.

Meillä tarjolla

Pääset mukaan tekemisen meininkiin ja ammattitaitoiseen tiimiin. Olemme vahvassa kasvussa, kehitämme jatkuvasti työvälineitä ja –prosesseja emoyhtiömme tukemana. Tehtävä alkaa kunnon perehdytyksellä ja meillä voit kehittyä ammattilaiseksi, ellet sitä jo ole. Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus. Henkilöstöeduista kerromme mielellämme hakuprosessin aikana. Toimipaikkasi sijaitsee pääkonttorissamme Vantaalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Specialist Heidi Lindberg 010 5001 356 tai heidi.lindberg(at)lyreco.com.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake 25.2.2019 mennessä.

 

www.lyrecosuomi.fi

Working Together for Tomorrow