(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019
Palveluneuvojaksi Teleperformancelle Scandic Finlandin varaus- ja kanta-asiakaspalveluun Tampereelle!

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on toiminnassa tai rakenteilla lähes 230 hotellia ja noin 44 000 hotellihuonetta. Vastuullisuus on osa Scandicin DNA:ta ja Scandic on ansainnut Pohjoismaiden "best hotel brand" -maininnan (BDRC).

Haemme Teleperformance Finlandille, Scandic Finlandin asiakaspalvelutiimiin neljää vahvistusta. Palveluneuvojan tehtävänä on palvella asiakasta aktiivisesti useassa eri kanavassa. Aktiivinen palvelu käsittää asiakkaan asian tehokkaan hoitamisen lisäksi lisäarvon tuottamisen myynnin avulla. Yhteistyö kanavina toimivat puhelin, chat ja sähköposti. Palveluneuvojan tehtäviin kuuluu myös yhteydenotto asiakkaisiin sekä asiakaspalveluun liittyviä hallinnollisia tehtäviä.

Työ alkaa pakollisella kahden viikon koulutusjaksolla 4.3.2019. Ensimmäiset 4 viikkoa töitä on 37,5 h/viikko, jonka jälkeen 30h/viikko, sijoittuen arkisin 8-20 välille ja lauantaisin 10-14 välille.

Työsuhde alkaa kahdeksan kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta sen jälkeen on erittäin hyvä mahdollisuus rekrytoitua Teleperformancen vakituiseksi työntekijäksi.


Edellytämme sinulta

Asiakaskeskeisyyttä
Sopeutumista nopeatempoiseen työhön
Halua olla tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta Scandicin asiakkaille
Halua päästä tavoitteisiin ja jopa ylittää ne
Suomen ja englannin kielen erinomaista kirjallista ja suullista osaamista
Sujuvia tietokoneen käyttötaitoja
Uusien järjestelmien nopeaa oppimiskykyä


Tarjoamme sinulle

Huikean yrityskulttuurin, jossa työntekijätyytyväisyyskyselymme mukaan parasta ovat mahtavat kollegat ja esimiehet, kannustava työilmapiiri ja mahdollisuus ammatilliseen kasvuun
Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
Asikaspalvelu- ja telemarkkinointialaa koskevan työehtosopimuksen mukaisen palkan, paikallisten sopimusten mukaiset lisät sekä kannustemallin, jolla voit vaikuttaa palkkapussiisi
Tampereen keskustassa sijaitsevat viihtyisät ja modernit työtilat, josta löytyvät myös mukavat sosiaalitilat, rentoutumishuoneet, pingispöytä ja maksuttomia kuumia juomia tarjoileva kahviautomaatti
Kansainvälisen yrityksen ura- ja koulutusmahdollisuudet
Kattavan koulutuksen tehtävääsi


Arvostamme

Matkailualan kokemusta
Kohtalaista ruotsin kielen taitoa


Kiinnostuitko?

Työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pikaisesti osoitteessa www.staffpoint.fi Liitä hakemukseesi myös CV:si ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään.


Lisätietoja

Laura Soininen
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center ja ICT
StaffPoint Oy
020 7206 584, 043 8257 215
laura.soininen@staffpoint.fi