(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
S-Pankki-konserni, S-Asiakaspalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018
Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme olla asiakkaillemme reilu kumppani, jonka kanssa raha-asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Meillä ei työpaikalla turhia jäykistellä ja hommia tehdään hyvällä fiiliksellä. Isossa talossa on mahdollisuuksia myös saada vaihtelua työtehtäviin sekä kokeilla ja oppia uutta.


Haemme useita palveluneuvojia vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin Asiakaspalveluumme Contact Centeriin Kajaaniin.

”Monipuolinen, mahdollistava ja mukava työpaikka. Teemme töitä yhteisten tavoitteiden eteen rennossa työilmapiirissä. Parasta on saada asiakkaalle fiilis, että hän sai pankilta vähän vielä enemmän kuin odotti.” – Anni / palveluneuvoja

Työnkuvan esittely

Palveluneuvojan tehtävässä

- palvelet asiakkaitamme monipuolisesti pankki- ja asiakasomistajuusasioissa
- etsit asiakkaillemme heidän tilanteeseen parhaiten sopivia ratkaisuja
- teet asiakaslähtöistä myyntityötä
- työskentelet asiakasrajapinnassa puhelimitse ja sähköisissä palvelukanavissa

Innostut asiakkaiden kysymysten ratkomisesta ja viihdyt myös rutiininomaisten tehtävien parissa. Työ on kokoaikainen ja vuorot ajoittuvat maanantaista lauantaihin Asiakaspalvelun aukioloajan (klo 8 - 20) puitteissa.

Odotukset hakijalle

- Haluat tehdä töitä ihmisten kanssa
- Hyvät asiakaspalvelu- ja viestintätaidot
- Kyky ja halu oppia uutta
- Asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne - haluat palvella asiakkaitamme hyvin!
- Ulosantisi on selkeää sekä puhuessa että kirjoittaessa
- Olet hyvä ratkomaan ongelmia ja etsimään tietoa
- Olet tottunut tietojärjestelmien käyttäjä ja hallitset hyvin Microsoft Office -ohjelmat
- Olet kiinnostunut S-Pankista ja tuotteistamme
- Olet vähintään 18-vuotias
- Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi


Voit olla alan vaihtaja, jolloin voit aloittaa kehittymisesi meillä oppisopimuksen avulla ensin määräaikaisesti ja sen jälkeen vakinaisessa tehtävässä. Voit olla myös kokeneempi asiakaspalvelun ammattilainen ja hakea vakinaista palveluneuvojan tehtävää. Palkkasi määräytyy kokemuksesi mukaan ja palkitsemista täydentää henkilöstön suuresti arvostama tulospalkkiomallimme. Ilmoitathan hakemuksessasi minkälaisesta työsuhteesta olet kiinnostunut.
Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kuusi kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.


Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Pirjetta Knuutinen arkisin klo 17 jälkeen, puh. 010 76 82062. Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/Toihin-meille.

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 18.1.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan ennen työsuhteen alkamista.