(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Hei sinä positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen osaaja!

Etsimme pääkaupunkiseudulle Lumo asiakaspalvelukeskukseemme

Palveluneuvojaa

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Palveluneuvoja kohtaa työssään vuokra-asumisen koko kirjon: tehtävään kuuluu puhelimitse sekä sähköpostitse asiakkaiden esittämiin mm. asumiseen ja vuokraukseen liittyviin kysymyksiin vastaaminen sekä tarpeen mukaan asian jatkokäsittelyyn ohjaaminen organisaation muihin yksiköihin. Palveluneuvoja on usein asiakkaan ensimmäinen kontakti ja hänen tavoitteenaan on varmistaa jokaiselle asiakkaalle helppo sekä vaivaton asiointi.

Olet osa 21 hengen asiakaspalvelukeskuksen tiimiä! Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00301 Helsinki. Tehtävä on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan sekä kestää 31.8.2019 saakka.

Tehtävässä onnistumistasi helpottaa jos sinulla on:

• kokemusta asiakaspalvelusta sekä luontaista asiakaspalveluhenkeä

• tehtävään soveltuva koulutus

• hyvä paineensietokyky

• englannin kielen taitoa, muukin kielitaito on etu

• positiivinen ja reipas tiimipelaajan ote

 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi kannustavassa työympäristössä. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Innostavan ilmapiirin lisäksi työtäsi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Elise Hasselgren, p. 020 508 5002 / 0400392103 tai elise.hasselgren@lumo.fi

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian (tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä) mutta viimeistään 10.12.2018  mennessä!

Minkälaista on työskennellä palveluneuvojana meillä Kojamossa? Tsekkaa täältä! 

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!