(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

PALVELUNEUVOJA

Jätekukko Oy

Jätekukko Oy on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Toimialue kattaa 16 kuntaa ja alueella on 220 000 asukasta. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Kuopion Technopoliksessa.

Tehtävän kuvaus

Palveluneuvojan tehtävät sijoittuvat Jätekukko Oy:n asiakaspalveluun. Työssä tarvitaan tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. Tehtävä edellyttää vähintään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa.

Etsimme asiakaslähtöistä henkilöä, joka omaa hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot, sekä suullisesti että kirjallisesti. Käytössäsi tulee olemaan useampia erilaisia järjestelmiä, joten kyky luovia monen erilaisen ohjelman kanssa on tarpeen. Eduksi katsotaan aito kiinnostus jätehuollon asioihin ja motivaatio ottaa vastaan myös tarvittaessa vaativampiakin tehtäviä. Jos sinulla vielä on kokemusta asiakaspalvelutyöstä, olet tottunut hektiseen työtahtiin ja kykenet työskentelemään avokonttorissa, olet etsimämme henkilö.

Haastattelemme ehdokkaita sekä puhelimitse että tapaamisella. Suoritamme loppuvaiheessa myös henkilöarvioinnit potentiaalisimmille ehdokkaille. Työsuhde solmitaan suoraan Jätekukko Oy:n kanssa. Palkkaus määräytyy AVAINTESin mukaan ja tehtävä kuuluu TOB-palkkaryhmään. Voit esittää hakemuksessa palkkatoiveesi.

Hakuaika tähän tehtävään on 9.11.-25.11.2018. Suoritamme puhelinhaastatteluja kuitenkin jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksen pikaisesti, mikäli tunnistit itsesi tästä. Lisätietoja tehtävään liittyen arkisin klo 9-10 antaa Elisa Nuutinen 044 7978718 tai elisa.nuutinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.