(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Fin Kotimaan Puhelinpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

Onko asiakaspalvelu sinun juttusi? Haluatko kehittää myynnillistä osaamistasi mukavassa ja kannustavassa työporukassa? Fin Kotimaan Puhelinpalvelut on Call Center-alan ammattilainen, jonka tuotevalikoimaan kuuluu Telian ja Viasatin laadukkaat tuotteet. Haemme nyt Kouvolan asiakaspalvelutiimiin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen myyntihenkisiä asiakaspalveluneuvojia.

Työn painopiste on asiakaspalvelussa sekä palvelumyynnissä, jota tehdään toimistotyöaikana arkisin pääsääntöisesti klo 9-17. Työtehtäviisi kuuluu mm. kuluttaja-asiakkaidemme kysymyksiin vastaaminen, tyytyväisyyden kartoittaminen, puhelin- ja laajakaistaliittymien päivittäminen sekä uusien tuotteiden ja palvelujen myyminen. Työssä hyvin menestyvällä on myös mahdollisuus siirtyä vaativammalle B2B-puolelle palvelemaan yritysasiakkaita.

Saat kattavan koulutuksen ja perehdytyksen työhösi, joten aiempi myyntikokemus tai kaupallinen koulutus ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on innostunut asenne sekä aktiivinen ja asiakaslähtöinen työote!

Tarjoamme sinulle kiinteän perustuntipalkan sekä provisiot ja bonukset, joiden suuruuteen voit vaikuttaa omalla aktiivisuudellasi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Mikäli haluat tietää tehtävästä lisää, niin voit olla yhteydessä Pasi Nurmiseen (puh. 040 550 3932).