(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Viihdytkö työssä, jossa saat kohdata erilaisia ihmisiä? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Haemme palveluneuvojaa 26.10.2019 saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Toimit pääsääntöisesti Kirkkonummen toimistossa, mutta työ sisältää myös työskentelyä muissa toimistoissa.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen mukainen palveluneuvonta palvelupisteessä ja puhelimitse suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on soveltuva vähintään ammatillinen koulutus sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Työtehtävät vaativat perehdytystä, mutta sitä saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet sekä ison talon edut. Tehtävän palkka on 2 299 e/kk.

Jos koet, että hyvä asiakaspalvelu on kiinni oikeasta asenteesta ja halusta ratkaista ihmisten ongelmia, tule meille töihin!

Lisätietoja tehtävästä antaa hakuaikana arkisin klo 10 - 11 palveluryhmän päällikkö Axel Roselius, p. 050 551 8636.

  • viimeinen hakupäivä 23.10.2018
  • viitekoodi U1018-595

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.