(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Eniro Finland / Sentraali – onnistuneita asiakaskohtaamisia. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen - missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Tuotamme myös kaikkien suomalaisten elämää helpottavia 0 100 100 -palveluita sekä 118 Numeropalvelua. Yritysasiakkaille tarjoamme parempaa löydettävyyttä ja myyntiä edistäviä 0100100-mediaratkaisuja. Meitä sentraalilaisia on noin 350 Helsingissä, Kajaanissa, Turussa ja Tampereella. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä noteerattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1600 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa. Lisätietoja meistä: www.sentraali.fi

Etsimme Eniro Finlandille innokkaita, oppimishaluisia ja motivoituneita palveluneuvojia asiakaspalvelutiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tarjolla on kiva työ hyvien brändien parissa!

Tehtäviisi kuuluvat

Palveluneuvojan toimenkuva asiakaspalvelutiimissä muodostuu puhelinasiakaspalvelusta yritysten puhelinvaihteissa, asiakaspalvelupuheluista sekä sähköisestä asiakaspalvelusta. Työtehtävänäsi on löytää ja viestiä asiakkaalle heille sopivimmat palvelut ja ratkaisut erilaisiin tilanteisiin tai pulmiin. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Sinulla on mielellään jo hieman kerrytettyä asiakaspalvelukokemusta, lisää opit kanssamme. Tärkeintä työssä menestyäksesi on kuitenkin asiakaspalveluhenkinen, ratkaisuhakuinen sekä oppimishaluinen asenteesi. Sinulla on myös hyvät IT-taidot ja osaat palvella asiakkaita sujuvasti suomen kielellä. Työotteeltasi olet ahkera, tarkka ja tehtävät reippaalla ja positiivisella otteella hoitava persoona. Omaat tervettä rohkeutta tarttua uusiin asiakokonaisuuksiin ja uskallat kysyä apua, kun sitä tarvitset. Lisäksi toivomme sinun olevan joustava ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu toimelias tekijä, joka viihtyy ajoittain hyvinkin nopeatempoisessa toimintaympäristössä, hoitaen useita asioita samanaikaisesti.

Tarjoamme sinulle

Pääset osalliseksi rentoa sekä yhteisöllistä työilmapiiriä. Tarjoamme kattavan palkallisen perehdytyksen työtehtäviisi sekä modernit ja ergonomiset työvälineet. Käytössämme ovat myös lounas- ja virikeseteliedut. Työvuorot ovat vaihtelevia ja me huolehdimme siitä, että onnistut yhdistämään työelämän joustavasti arjen erilaisiin tilanteisiin.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi varmimmin ma 8.10. klo 9-10 ja to 11.10. klo 14-15 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi