(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Meillä luodaan kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Asiakaspalvelun ammattilaistiimi hakee Jyväskylään hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa

PALVELUNEUVOJAA

Avoimena on yksi vakituinen ja kaksi määräaikaista tehtävää ympäristöpalveluiden puhelinasiakaspalvelutehtäviin. Tehtävässäsi hoidat yksityis- ja yritysasiakkaiden yhteydenottoja puhelimitse ja sähköisissä kanavissa moderneja tietojärjestelmiä sujuvasti hyödyntäen. Työ sisältää mm. tilausten vastaanottoa, lisämyyntiä, asiakas- ja sopimustietojen ylläpitoa sekä reklamaatioiden käsittelyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myönteistä ja vastuuntuntoista palveluasennetta asiakastarpeiden ratkaisemisessa. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joita haluat käyttää asiakkaidemme ja työyhteisömme hyväksi. Työtapasi on tavoitteellinen ja koet asetetut tavoitteet motivaatiotasi lisäävänä. Hallitset hyvin kiireelliset tilanteet ja paineensietokykysi on hyvä.

Tehtävässä onnistumisen lähtökohtana on vähintään opistotasoinen koulutus. Hallitset tyypilliset toimistosovellukset (Excel, Word, PowerPoint, sähköpostiohjelmat) ja opit uudet järjestelmät pikavauhtia. Kykenet palvelutilanteiden edellyttämään asiakasviestintään sekä suullisesti että kirjallisesti. Palvelet asiakkaitamme myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme huipputyökaverit ja vastuullisen työn! Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.10. mennessä osoitteessa www.lt.fi/toihin.
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ti 12.10 klo 13.00-15.00, Matleena Aho p. 046 922 9823.