(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Tampereen palvelupisteeseen palveluasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen 22.10.2018 alkaen. Tampereen palvelupisteessä työskentelyn lisäksi tehtävät edellyttävät joustavaa työskentelyä myös Pirkanmaan muissa palvelupisteissä.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta palvelupisteessä ja puhelimitse. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai korkeakoulututkinto sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet valmis kohtaamaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja haluat aidosti auttaa ja palvella haastavammissakin tilanteissa.

Olet työotteeltasi reipas, palveluhenkinen, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa.

Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksikin ja sinulla on hyvä suomen kielen kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, avoimen ja kehittyvän työyhteisön sekä ison talon edut.

Palveluasiantuntijan palkka on alkaen 2379 e/kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa to 13.9. ja pe 14.9.2018 klo 14-15 palveluryhmän päällikkö Susanne Heikkonen, p. 050 551 6867.

  • viimeinen hakupäivä 16.9.2018
  • viitekoodi U0918-527

Hae tehtävää eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.