(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
LähiTapiola Kaakkois-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

LähiTapiola Kaakkois-Suomi hakee palveluneuvojaa Etelä-Kymenlaakson toimistoille vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.    

Palveluneuvojan tehtävä on vaativa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävä. Etsimme joukkoomme innostunutta ja kehittymiskykyistä tekijää, jonka intohimona on odotukset ylittävä asiakaspalvelu sekä päämäärätietoinen myynnillinen asenne.    

Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, elämänturvaajan asennetta, vahvaa myynnillistä otetta, kiinnostusta ja kehittymishalua digitaaliseen asiakaskohtaamiseen ja jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Työssäsi tarvitset ongelmanratkaisukykyä ja kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Olet myös hyvä tiimipelaaja. 

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa alan koulutusta tai tutkintoa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta.    

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Karvanen puh. 040 5081168.   

Lähetäthän hakemuksesi tällä hakulomakkeella 18.09.2018 mennessä

Tarkastamme tähän tehtävään valittavan henkilön luottotiedot. Henkilön tulee myös täyttää vakuutusalaan liittyvät hyvämaineisuusvaatimukset (IDD, laki vakuutusten tarjoamisesta), ja se varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Tarkempaa infoa 1.10.2018 voimaan astuvasta laista Finanssivalvonnan sivuilta.