(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kotimaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Onko sinulla silmää ainutlaatuiselle asiakaskokemukselle? Suhtaudutko työhösi tavoitteellisella ja tuloshakuisella otteella? Entä arvostatko luotettavaa työnantajaa ja mukavaa työilmapiiriä? Jos vastasit edellä mainittuihin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö mutkattomaan asiakaspalvelutiimimme!

Haemme Kotimaan Energialle myynnillistä palveluneuvojaa kokoaikaisella sopimuksella Helsingin Ruoholahteen. 

Työnkuva 

Työtehtäviisi kuuluu sähkösopimustemme aloituksen varmistaminen asiakaspalvelun ja myynnillisen otteen avulla. Työtehtävä ei sisällä uusasiakashankintaa. Haluamme taata asiakkaillemme loistavan asiakassuhteen aloituksen ja varmistaa, että tyytyväisten asiakkaiden sopimukset pääsevät alkamaan mutkattomasti. Sinä olet tämän kuvion avainpelaaja yhdessä kollegojesi kanssa ja päätehtäväsi on vastata asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse ja tarvittaessa sähköpostitse.

Kenelle? 

Etsimme joukkoomme positiivista ja helposti lähestyttävää tiimipelaajaa. Aikaisempi kokemus myynnistä tai asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla valmis paketti. Työ sopii esimerkiksi juuri valmistuneelle 2 asteen tutkinnon suorittaneelle tai uusia haasteita kaipaavalle myynnin nälkäiselle henkilölle. Tärkeintä on, että haluat kehittyä työssäsi, olet innostunut ylittämään asetetut tavoitteet, koet erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisen omaksesi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena. 

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työtehtävän asiakaspalvelun ja myynnin parissa, kattavan perehdytyksen sekä jatkuvaa valmennusta. Lisäksi tarjoamme päivätyön (ma-pe ja 37,5h), mahtavat työkaverit sekä motivoivan kuukausipalkan + bonuksen.  

Kiinnostuitko? 

Mahtavaa, voit olla juuri etsimämme mutkaton palveluneuvoja! Lähetäthän hakemuksesi jo tänään ja hae osaksi huipputiimiämme. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse aleksi.lekander@kotimaanenergia.fi tai puhelimitse arkisin klo 10 -16 numerosta 044-7110587, Sales Manager Aleksi Lekanderilta. 23.8.– 7.9. välisenä ajankohtana.

Haku tehtävään päättyy 16.9.2018
ja ilmoitamme haun etenemisestä kaikille rekryprosessiin osallistuneille.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.