(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Haemme Eteläiseen asiakaspalveluyksikköön Päijät-Hämeen palveluryhmään vakinaista palveluneuvojaa. Työskentelet ensisijaisesti Orimattilan palvelupisteessä, mutta pystyt tarvittaessa työskentelemään joustavasti palveluryhmän muissa palvelupisteissä Lahdessa ja Heinolassa.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu palveluopastus sekä asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta palvelupisteessä, puhelimitse ja verkossa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet valmis kohtaamaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja haluat aidosti palvella ja auttaa haastavammissakin tilanteissa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä viestintäosaamista. Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksi, muun kielitaidon katsomme eduksi. Työskentelytavoiltasi olet yhteistyökykyinen, joustava ja reipas.

Mikäli tärkeiden asioiden äärellä työskentely, ainutlaatuinen yhteishenki ja positiivinen tekemisen meininki puhuttelevat, Kela saattaa olla sopiva työpaikka sinulle. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä vastuullisen työn ja ison talon edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa 23.7. ja  25.7 klo 9:30 -12:00 Ryhmäpäällikkö Maila Masalin, p. 050 437 2817.

  • viimeinen hakupäivä 8.8.2018
  • viitekoodi U0718-449

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.