(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Asiakaspalveluyksikössä rakennamme erinomaista asiakaskokemusta. Meidät tunnetaan hyvästä palvelusta, asiantuntemuksesta ja vastuullisesta toiminnasta. Tämän mahdollistaa innostunut henkilöstömme, modernit työnteon tavat ja työkulttuuri.

Haemme Pohjois-Savon palveluryhmään Suonenjoelle palveluneuvojaa 31.12.2018 saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa 13.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta palvelupisteessä, puhelimitse ja verkossa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tai muu soveltuva koulutus sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet valmis kohtaamaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja haluat aidosti palvella ja auttaa haastavammissakin tilanteissa. Olet työotteeltasi yhteistyökykyinen, joustava ja reipas. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tietotekniset taidot sekä olet ripeä tiedonhaussa. Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen sosiaalivakuutuksen parissa mukavassa ja osaavassa työporukassa sekä ison talon edut. Tehtävän palkka on alkaen 2 299 e/kk.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Ritva Ronkainen, puh. 050 550 3284.

  • viimeinen hakupäivä 23.7.2018
  • viitekoodi U0618-419

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.