(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
LähiTapiola Varsinais-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää. 
 

Haemme joukkoomme kahta Palveluneuvojaa

Toinen tehtävistä sijoittuu toimistomme asiakaspalveluun ja toinen Digicenteriimme. Digicenterin tehtävä on määräaikainen 31.8.2020 saakka. 

 

Tehtävät
Palveluneuvoja on yksi avainhenkilöistämme, joka huolehtii monipuolisesti asiakkaiden elämänturvasta. Myynnillinen asiakaspalvelu ja korvausneuvonta ovat palveluneuvojan perustehtäviä. Myös asiakkaiden elämäntilanteen ja tarpeiden kartoitus on tärkeä osa tehtävää, jotta löydetään asiakkaalle paras talouden, terveyden ja turvallisuuden kokonaisratkaisu.

Odotamme sinulta
Hyvää palveluasennetta ja intohimoa asiakaskokemuksen ylittämiseen. Sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ja pärjäät myös englannin-/ruotsinkielellä. Aikaisempi kokemus vastaavasta tehtävästä tai tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme
Haasteellisen ja monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden henkilökohtaiselle kehittymiselle.
Ammattitaitoisen, mukavan ja kannustavan työyhteisön ja hyvät henkilöstöedut.  


Lisätietoja saat toimiston palveluneuvojan tehtävästä  17.-18.7. klo 10-15 palvelupäällikkö Jarkko Leppäseltä p.  040 041 2010 (jarkko.leppanen@lahitapiola.fi).
Digicenterin tehtävästä lisätietoja saat viikolla 28 palvelupäällikkö Tanja Gustafssonilta p. 050 4131 636 (tanja.gustafsson@lahitapiola.fi)  
 

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). 

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake osoitteessa   https://www.recright.com/careers/fi/lahitapiola/palveluneuvoja-5b3dbe0be87c3e0001ce256d   30.07.2018 mennessä. Mainitse hakemuksessasi kumpaa tehtävää haet.