(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Haemme Pohjoiseen asiakaspalveluyksikköön Koillismaan palveluryhmään vakinaista palveluneuvojaa.

Työskentelet ensisijaisesti Kuusamon palvelupisteessä, mutta pystyt tarvittaessa työskentelemään joustavasti palveluryhmän muissa palvelupisteissä Ranualla, Pudasjärvellä, Taivalkoskella ja Posiolla sekä pop upeissa. Olisi siis hyvä, jos sinulla olisi oma auto käytössäsi.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu palveluopastus sekä asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta palvelupisteessä, puhelimitse ja verkossa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet valmis kohtaamaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja haluat aidosti palvella ja auttaa haastavammissakin tilanteissa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä viestintäosaamista. Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksi, muun kielitaidon katsomme eduksi. Työskentelytavoiltasi olet yhteistyökykyinen, joustava ja reipas.

Mikäli tärkeiden asioiden äärellä työskentely, ainutlaatuinen yhteishenki ja positiivinen tekemisen meininki puhuttelevat, Kela saattaa olla sopiva työpaikka sinulle. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä vastuullisen työn ja ison talon edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäälliköt Arja Harjuautti, p. 050 550 4092 ja Marja-Leena Forsell, p. 050 550 8698.

  • viimeinen hakupäivä 18.7.2018
  • viitekoodi U0718-438

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.