(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Haemme asiakasyrityksellemme kahta (2) positiivisen asenteen omaavaa PALVELUNEUVOJAA Kuopioon.

Mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelutyöstä, ja olet tottunut hektiseen työtahtiin, olet etsimämme henkilö. Työtehtävät edellyttävät tarkkuutta ja tietojenkäsittelytaitoja. Koulutus ja/ tai kiinnostus ympäristöalasta on eduksi. Työskentely tapahtuu avokonttorissa, joten arvostamme yhteistyötaitoja ja kykyä ottaa työkaverit huomioon.

Työt alkavat elokuun aikana, ja työsuhde kestää aluksi vuoden loppuun saakka. Jatko vuodenvaihteen jälkeenkin mahdollinen.

Jätä hakemus, mikäli mielenkiintosi paikkaa kohtaan heräsi, haastattelut suoritamme heinäkuun aikana.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.