(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Haemme Helsingin asiakaspalvelunporukkaamme

PALVELUNEUVOJAA

Työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia asiakaspalvelun tehtäviä kuten myynnistä tulevan tiedon ylläpitoa, tallentamista ja tarvittaessa tarkentamisesta eri järjestelmiin. Lisäksi kontaktoit asiakkaita tarvittaessa, tunnistat lisämyyntimahdollisuuksia ja tuotat asiakkaillemme myynnin perusraportteja. Työ on tarkoitus aloittaa heti elokuun alussa. Tehtävä on määräaikainen.

Haemme ulospäinsuuntautunutta ja aktiivisista tyyppiä, joka pystyy myös tekemään työtä itsenäisesti. Tarkkuudesta, ripeydestä ja joustavuudesta tässä työssä on ehdottomasti hyötyä. Tykkäät työskennellä myös porukassa ja olet hyvä hallitsemaan työtäsi kiireemmässäkin tahdissa ja positiivisella asenteella, tietysti. Palat myös halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu oikein toimii. Aiempi asiakaspalvelu- tai toimistotyökokemus tai alan opinnot ovat hyväksi sekä englannin kielentaito.

Tarjoamme huipputyökaverit ja vastuullisen työn! Älä enää aikaile vaan täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.7. mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ti 3.7.2018 klo 12-13 sekä to 12.7.2018 klo 12-13 tiimiesimies Minna Kervinen p. 050 329 7417