(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

HAEMME JUURI SINUA
PALVELUNEUVOJAKSI

määräaikaiseen, 31.12.2018 asti kestävään työsuhteeseen.

Tehtävässäsi olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse. Etsit rohkeasti asiakkaalle parhaita ratkaisuja ja onnistut siksi myyntitilanteissa. Vaikutat aktiivisesti palvelutilanteen kulkuun ja varmistat, että asiakkaalle löytyy juuri hänelle sopivin tuote ja palvelu. Näet nopeasti vaihtuvat ja joskus haastavatkin asiakastilanteet mahdollisuutena tarjota asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Vastaat myös sähköisten kanavien kautta tuleviin yhteydenottoihin.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA luontaista kykyä saada asiakkaat tyytyväisiksi. Osaat hyödyntää palvelu- ja myyntitaitojasi erilaisissa tilanteissa ja asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Tiimityöskentelijänä haluat auttaa työkaveria arkipäivän tiimellyksessä sekä huolehtia yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet. Palvelutilanteet hoituvat sinulta sujuvasti myös ruotsin ja englannin kielellä.

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE monipuolisen tehtävän jatkuvasti kehittyvällä energia-alalla, mahdollisuuden laajentaa osaamistasi, kokeneen tiimin tuen sekä kattavat työsuhde-edut. Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 17.6.2018 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. 

Lisätietoja tehtävästä antavat tiiminvetäjä Leena Hautamäki p. 02 2628 313 ke 6.6. klo 12-13 ja to 7.6. klo 14-15 sekä asiakaspalvelupäällikkö Sari Virrankoski, p. 02 2628 666 ma 11.6. klo 15-16 ja pe 15.6. klo 14-15.