(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Go On Kouvola

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Kotimaan Puhelinpalvelut on 2003 perustettu moderni puhelinpalveluyritys.

Etsimme joukkoomme nyt lisää myynnillisiä

PALVELUNEUVOJIA

täyttääksemme vahvat kasvutavoitteemme. Palvelukeskuksemme sijaitsee aivan Kouvolan ydinkeskustassa, mihin pääset helposti esim. bussilla. Nuorekkaassa yrityksessämme on positiivinen tekemisen meininki – tule mukaan!

Myynnillisenä palveluneuvojana olet yhteydessä puhelimitse päämiehemme, Telian, asiakkaisiin. Tavoitteesi on varmistaa asiakkaan tyytyväisyys ja tarpeita vastaavat palvelut. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset it-järjestelmät, joten sinun ei tarvitse keskittyä muuhun kuin olennaiseen, eli myyntiin. Kiinteän tuntipalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus tekemisesi kautta kartuttaa ansiotasi provisioin ja bonuksin.

Arvostamme aiempaa näyttöä asiakaspalvelusta tai myyntityöstä - tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä. Olet sanavalmis ja oma-aloitteinen. Ihmistuntemus ja positiivinen asenne ovat työssä tärkeitä. Osaat perustella asiakkaille, mitä he hyötyisivät myymästäsi palvelusta, ja saat vietyä kaupan loppuun asti – kuitenkin aina asiakasta kuunnellen.

Saat työhösi hyvän perehdytyksen. Koulutusta myynnin ammattilaiseksi on halutessasi tarjolla pidemmälläkin aikavälillä. Tämä paikka tarjoaa erinomaisen korkeakoulun huippumyyjäksi. Meillä menestyneet ovat pärjänneet hienosti myös uralla eteenpäin siirryttyään!

3+1 vinkkiä siihen, voisiko tämä olla paikkasi:
1. Olet sanavalmis ja pidät ihmisten kanssa keskustelusta
2. Uusien tietojen ja taitojen opettelu on sinulle mielekästä
3. Arvostat siistiä päivätyötä Kouvolan keskustassa – arkipäivisin
+ 1. Haluat vakituisiin töihin pikaisesti!

Teemme rekrytoinnit yhteistyössä Go On Yhtiöiden kanssa. Hae paikkaan osoitteessa www.go-on.fi. Mikäli mieltäsi jäi vielä askarruttamaan joku asia; ota yhteys Go On Yhtiöt, Johanna Ahtiainen, 040 5858527 tai johanna.ahtiainen@go-on.fi.