(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Säästöpankkipalvelut Oy on osa Säästöpankkikeskusta. Tarjoamme laadukkaita prosessipalveluita sekä asiantuntijapalveluita eri palvelukanavissa säästöpankkiryhmän asiakkaille sekä pankkien konttoreille. Toimimme viidessä toimipisteessä ympäri Suomen reilun 100 asiantuntijan voimin.

Haemme nyt Säästöpankkipalveluiden Eurajoen toimipisteeseen

PALVELUNEUVOJIA

Päätehtävänäsi on kontaktoida Säästöpankkien nykyisiä asiakkaita sekä tehdä uusasiakashankintaa tarjoten asiantuntevaa ja ainutlaatuista, pankkialan parasta asiakaskokemusta.

Etsimme joukkoomme henkilöitä, joilta löytyy myyntihenkisyyttä sekä asiakaspalveluasennetta. Voit olla alan konkari, joka haluaa kantaa vastuuta ja näyttää suuntaa, mutta yhtä lailla mukaan mahtuu vielä työuran alkutaipaleella olevia, asiakaspalvelusta ja pankkialasta innostuvia tulevaisuuden tekijöitä. Tehtävät ovat ensisijaisesti kokoaikaisia ja toivomme mahdollisuutta aloitukseen jo heti kevään aikana.

Odotamme sinulta

  • kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • myyntihenkisyyttä sekä rohkeutta löytää myynninpaikkoja
  • halua kehittää osaamistasi asiakaspalvelijana ja tuottaa pankkialan parasta asiakaskokemusta
  • taustastasi riippuen mahdollisesti jo vankkaakin ymmärrystä pankki- ja finanssialasta
  • reipasta, proaktiivista työskentelyotetta
  • valmiutta työskennellä myös iltaisin (palveluaikamme on klo 8–20)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi uutta toimintoa. Tuemme Säästöpankkipalveluissa koko Säästöpankkiryhmän kasvua ja strategian toteutumista ja tässä juuri sinulla on tärkeä rooli. Pääset työskentelemään tavoitteellisesti ja vaikuttamaan siihen, kuinka työtä on tiimissä parasta tehdä. Työtä tehdään pääasiassa puhelimitse, mutta myös eri sähköisissä kanavissa toimiminen kuuluu toimenkuvaan. Pääset loistamaan omilla vahvuuksillasi sekä varmasti myös oppimaan kollegoiltasi uutta.

Tule mukaan työskentelemään pankkiryhmään, jonka asiakkaista yli 90 % kokee palveluasenteemme olevan erinomaisella tasolla.

Hae meille täyttämällä hakulomake 29.4 mennessä! Lisätietoja tehtävästä saat Säästöpankkipalveluiden Eurajoen toimipisteen vetäjältä Päivi Tuokolta, puh. 044 322 2294, parhaiten tavoitettavissa ma 23.4 klo 8-12 tai to 26.4 klo 8-12.