(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Oletko iloinen ja reipas asiakaspalvelija? Viihdytkö asiakaspalvelutehtävissä ja toimistoympäristössä?

Haemme PALVELUNEUVOJIA asiakaspalvelukeskukseen Helsinkiin, vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Pääset työskentelemään arvostettujen brändien ja yritysten asiakaspalvelutoimeksiannoissa. Työtä voi tehdä lähes kellon ympäri maanantaista sunnuntaihin, mutta työvuorot ovat pääsääntöisesti 07 - 21.00 välillä. Viikkotyötuntimäärä on 20 - 37,5. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Äidinkielen tasoinen suomen kielen taito on edellytys työssä suoriutumisen kannalta. Odotamme sinulta myös hyvää englannin kielen taitoa, ja ruotsin kielen taito on sinulle etu. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta palveluasennetta ja hyviä tiedonhakutaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelualan ammattilaiseksi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja mukavan tiimin tuen. Työsuhde etuina tarjoamme lounas- ja liikuntaedun.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.04.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.