(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Mehiläinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Haemme Mehiläisen valtakunnalliseen Asiakaspalvelukeskukseen Leppävaaraan sekä Vaasaan ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä lähihoitajia ja sairaanhoitajia

PALVELUNEUVOJIKSI

vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi hoidat ystävällisesti ja ammattitaitoisesti Mehiläisen ajanvaraukseen ja palveluneuvontaan tulevia asiakaspuheluita. Tahdomme tarjota asiakkaillemme Suomen parasta asiakaskokemusta ja siinä sinun työpanoksesi on merkittävässä roolissa. Tehtävä on mielenkiintoinen ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä yksityisen terveydenhuollon eri palvelukokonaisuuksien asiantuntijaksi.

Odotamme sinulta lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä puhelimitse suomen-, englannin- ja ruotsinkielellä, sujuvaa tietokoneen käyttötaitoa, aktiivista ja tuloshakuista asennetta sekä vahvaa halua luoda paras mahdollinen asiakaskokemus jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen yksityiseen terveydenhuoltoon, mukavat työtoverit, ison konsernin tuen ja edut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työyhteisössämme arvostetaan osaamista ja myönteistä asennetta.

Työ ajoittuu maanantaista sunnuntaihin klo 6-22 väliselle ajalle, kyseessä on tällä hetkellä 2-vuorotyö. Jatkossa palveluaikamme laajenevat entisestään. Jo nyt palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä.

Palkkaus on yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Haethan tehtävää viimeistään 22.4.2018 rekrytointijärjestelmämme kautta, haastattelut aloitetaan heti sopivien hakijoiden löydyttyä.