(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Haemme Eteläiseen asiakaspalveluyksikköön Kirkkonummen toimistoon palveluneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävät edellyttävät tarvittaessa joustavaa työskentelyä myös Karjaan, Tammisaaren ja Hangon toimistoissa.  

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu palveluopastus sekä asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta puhelimitse ja toimistossa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto. Sinulla on kokemusta vaativasta asiakaspalvelusta ja haluat aidosti palvella asiakasta. Olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä, joka pystyy sujuvaan ja ammattimaiseen vuorovaikutteiseen työskentelyyn muuttuvissa ja kiireisissäkin työtilanteissa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsinkielitaito katsotaan eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn sekä ison talon edut.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Hanna Mäkelä, 050 5518 643

  • viimeinen hakupäivä 28.3.2018
  • viitekoodi U0318-290

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.