(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Haemme Pohjoiseen asiakaspalveluyksikköön Rovaniemelle palveluneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4 - 24.10.2018.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta palvelupisteessä, puhelimitse ja verkossa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tai muu soveltuva koulutus sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet valmis kohtaamaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja haluat aidosti palvella ja auttaa haastavammissakin tilanteissa. Olet työotteeltasi yhteistyökykyinen, joustava ja reipas. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Pilvi Heikkinen, p.050 552 2058 ja ryhmäpäällikkö Marja-Leena Forsell, p. 050 550 8698.

  • viimeinen hakupäivä 19.3.2018
  • viitekoodi U0318-267

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.