(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Haemme Eteläiseen asiakaspalveluyksikköön palveluneuvojaa vakinaiseen tehtävään. Työskentelet joko Lahden, Heinolan tai Orimattilan toimipisteessä.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu palveluopastus sekä asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta puhelimitse ja toimistossa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto. Sinulla on kokemusta vaativasta asiakaspalvelusta ja haluat aidosti palvella asiakasta. Olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä, joka pystyy sujuvaan ja ammattimaiseen vuorovaikutteiseen työskentelyyn muuttuvissa ja kiireisissäkin työtilanteissa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Muun kielitaidon katsomme eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, avoimen ja kehittyvän työyhteisön sekä ison talon edut.

Lisätietoja antaa 19.2. ja 20.2. palveluryhmän päällikkö Maila Masalin, p. 050 437 2817.

  • viimeinen hakupäivä 25.2.2018
  • viitekoodi U0218-201

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.