(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Haemme Keskiseen asiakaspalveluyksikköön Tampereen palveluryhmään palveluneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2019 saakka. Työskentely tapahtuu pääosin Tampereen palvelupisteessä mutta tehtävät edellyttävät joustavaa työskentelyä myös yksikön muissa palvelupisteissä.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu palveluopastus sekä asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta toimistossa ja puhelimitse. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai korkeakoulututkinto sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Olet valmis kohtaamaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja haluat aidosti auttaa ja palvella haastavammissakin tilanteissa.

Olet työotteeltasi reipas, palveluhenkinen, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa.

Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksikin ja sinulla on hyvä suomen kielen kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, avoimen ja kehittyvän työyhteisön sekä ison talon edut.

Palveluneuvojan palkka on alkaen 2379 e/kk.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Susanne Heikkonen, puh. 050 551 867 ja erikoissuunnittelija Asko Riihioja, puh. 040 728 9610.

  • viimeinen hakupäivä 2.3.2018
  • viitekoodi U0218-177

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.