(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haemme Eteläiseen asiakaspalveluyksikköön palveluneuvojaa vakinaiseen tehtävään. Työskentelet joko Lappeenrannan tai Imatran palvelupisteessä.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu palveluopastus sekä asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta puhelimitse ja toimistossa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto. Sinulla on kokemusta vaativasta asiakaspalvelusta ja haluat aidosti palvella asiakasta. Olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä, joka pystyy sujuvaan ja ammattimaiseen vuorovaikutteiseen työskentelyyn muuttuvissa ja kiireisissäkin työtilanteissa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Muun kielitaidon katsomme eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, avoimen ja kehittyvän työyhteisön sekä ison talon edut.

Lisätietoja antaa palveluryhmän päällikkö Heidi Turkia, p. 040 195 4428.

  • viimeinen hakupäivä 15.2.2018
  • viitekoodi U0218-151

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.