(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haemme 12.3.2018 alkaen (tai sopimuksen mukaan) Läntiseen asiakaspalveluyksikköön Pohjanmaan palveluryhmään palveluasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2018 asti. Työ on osa-aikaista 31.5.2018 asti (max 20h/vk) painottuen alkuviikkoon ja iltapäiviin sekä kokoaikaista ajalla 1.6.-31.8.2018.

Tehtävien pääsijainen toimipaikka on Vaasa ja tehtävät saattavat sisältää työskentelyä tarvittaessa myös muissa ryhmän asiakaspalvelupisteissä.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta toimistossa sekä puhelimitse. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.  

Sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja soveltuva vähintään ammatillinen koulutus. Voit olla myös opintoja päättävä opiskelija. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä. Työskentelyotteeltasi olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tietotekniset taidot. Sinulle on luonnollista toimia tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin työtilanteissa. Palvelet asiakkaita sujuvasti myös ruotsiksi ja englanniksi, kaiken muun kielitaidon katsomme eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, avoimen ja kehittyvän työyhteisön sekä ison talon edut. Palveluneuvojan palkka on alkaen 14,35e/h.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Eveliina Kallio, puh. 040 724 6835.

  • viimeinen hakupäivä 25.2.2018
  • viitekoodi U0218-149

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.