(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme Eteläiseen asiakaspalveluyksikköön Kirkkonummen palvelupisteeseen palveluneuvojaa 30.9.2018 saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävät edellyttävät tarvittaessa joustavaa työskentelyä myös Karjaan, Tammisaaren ja Hangon palvelupisteissä.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu palveluopastus sekä asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta puhelimitse ja toimistossa. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto. Sinulla on kokemusta vaativasta asiakaspalvelusta ja haluat aidosti palvella asiakasta. Olet reipas, joustava ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä, joka pystyy sujuvaan ja ammattimaiseen vuorovaikutteiseen työskentelyyn muuttuvissa ja kiireisissäkin työtilanteissa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Hyvän ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Meillä sinut perehdytetään tehtäviisi ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, ajanmukaiset työvälineet, avoimen ja kehittyvän työyhteisön sekä ison talon edut. Tehtävän palkka on 2 299 e/kk.

Lisätietoja antaa arkisin klo 10-11 palveluryhmän päällikkö Axel Roselius, p. 050 551 8636.

  • viimeinen hakupäivä 18.2.2018
  • viitekoodi U0218-114

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.