(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Toimenkuva
Haemme nyt asiakkaallemme Tampereelle Ruotsinkielentaitoista PALVELUNEUVOJAA pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävään haetaan energistä ja positiivisen asenteen omaavaa palveluneuvojaa laskutusasiakaspalveluun vastaamaan asiakkaiden päivittäisestä laskutuksesta ja asiakasneuvonnasta. Laskutustapahtumien ja muiden laskutuksen perustehtävien lisäksi vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse sekä sähköisesti.
Odotamme sinulta
Tehtävässä onnistumisen lähtökohtana on vähintään opistotasoinen koulutus. Hallitset ainakin tyypilliset toimistosovellukset (esim. MS Office) sekä olet näppärä oppimaan uusia järjestelmiä. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot. Tarvittaessa palvelet asiakkaita myös englanniksi ja ruotsiksi. Sinulla on tarkka työskentelyote ja toimintaotteeltasi olet joustava ja ripeäotteinen. Asiakaspalvelutilanteet saattavat ajoittain olla hektisiä ja vaativat siten hyvää organisointitaitoa sekä erinomaista priorisointikykyä. Nautit vastuusta ja ongelmanratkaisusta, pärjäät työssä itsenäisesti ja kykenet nopeaan päätöksentekoon.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn.

Hae tehtävää 18.2.2018 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä profiilisi tähän työpaikkaan. Lisää myös ehdottomasti CV sille varattuun kohtaan. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa tarvittaessa HR-koordinaattorit p. 0403075200.
Kesto
1 vuosi
Lisätietoja
Minna Heikkilä, Minna.Heikkila@vmp.fi, 0403075204
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.02.2018 mennessä.