(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja vuorotteluvapaan sijaisuus
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Meillä luodaan kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Asiakaspalvelun ammattilaistiimi hakee Helsinkiin tai Jyväskylään hyvän asiakaspalveluasenteen omaavia


PALVELUNEUVOJA

määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaan sijaiseksi Ympäristöpalveluiden asiakaspalveluun. Tehtävässäsi hoidat yksityis- ja yritysasiakkaiden tai sisäisten asiakkaiden yhteydenottoja puhelimitse ja sähköisissä kanavissa moderneja tietojärjestelmiä sujuvasti hyödyntäen. Työ sisältää mm. tilausten vastaanottoa, palveluiden myyntiä, asiakas- ja sopimustietojen ylläpitoa sekä reklamaatioiden käsittelyä.


Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta positiivista ja vastuuntuntoista palveluasennetta asiakastarpeiden ratkaisemisessa sekä myynnillistä otetta. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joita haluat käyttää asiakkaidemme ja työyhteisömme hyväksi. Työtapasi on tavoitteellinen ja koet asetetut tavoitteet motivaatiotasi lisäävänä. Hallitset hyvin kiireelliset tilanteet ja paineensietokykysi on hyvä. 

Tehtävässä onnistumisen lähtökohtana on vähintään opistotasoinen koulutus. Hallitset tyypilliset toimistosovellukset ja opit uudet järjestelmät pikavauhtia. Kykenet palvelutilanteiden edellyttämään asiakasviestintään sekä suullisesti että kirjallisesti. Palvelet asiakkaitamme myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme huipputyökaverit ja vastuullisen työn! Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.12.2019. mennessä osoitteessa www.lt.fi/toihin.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ke 3.12. klo 14-15, Kaisa Pekkanen p. 040 577 8697 

 

Tehtävä on vuorotteluvapaan sijaisuus, ja vuorotteluvapaan sijaiseksi palkataan TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on 

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai 
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

 

Vuorotteluvapaan sijaisuuden arvioitu aloittamisajankohta on 13.1.2020 ja sijausuus jatkuu 11.5.2020 asti. Tästä eteen päin on mahdollisuus jatkaa kesätyöntekijänä 12.5-31.8.2020.