(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, vuorotteluvapaan sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Palveluneuvoja, vuorotteluvapaan sijaisuus

Työavain 1-61-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 29.07.2019 (päättyy 24.01.2020)
Hakuaika päättyy 27.05.2019 kello 15:45
Espoon asiointipalvelu, Sähköiset asiointipalvelut , Kamreerintie 7 02770 Espoo
Konsernihallinto, Hallinto ja kehittäminen/Asiointi
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme palveluneuvojaa, jolla on iloinen asiakaslähtöinen asenne ja oma-aloitteinen työote. Espoon kuusi asiointipistettä sekä sähköiset asiointipalvelut tarjoavat monipuolisia julkishallinnon neuvonta- ja asiointipalveluja. Sähköiset asiointipalvelut vastaa muun muassa asiointipalvelun kysymyksiin, auttaa terveyspalvelujen sähköisen asioinnin tukeen liittyvissä asioissa ja käsittelee kuljetuspalvelupalautteita. Sähköiset asiointipalvelut palvelee arkisin klo 8.00 - 16.00.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto tai ammattitutkinto. Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta. Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä sisäistää nopeasti uusia asioita. Myös erilaisten tietokoneohjelmien nopea omaksuminen on välttämätöntä. Työ sisältää järjestelmien käytön opastamista. Työssä edellytetään englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä ja uskallusta kokeilla uusia työtapoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2282,41 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossaLisätietoja tehtävästä
Palveluesimies Aija Paige
043 825 9563
aija.paige@espoo.fi
ma-pe klo 12-16