(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, Veikon kone
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen tiimipelaaja, joka tulee helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Onko sinulla kokemusta asiakaspalvelusta, verkkokaupan hoitamisesta ja reklamaatioiden käsittelystä?

Etsimme nyt asiakkaallemme suorarekrytointitoimeksiantona reippaita KODINELEKTRONIIKKA MYYMÄLÄN PALVELUNEUVOJAA Helsingin myymälän asiakaspalveluun ja verkkokauppaan!

Tulet työskentelemään tunnetussa Veikon koneen uudessa tavaratalomyymälässä, jossa toiminta perustuu laatuun, kotimaisuuteen sekä vankkaan ammattitaitoon.

Työtehtävän kuvaus

Palveluneuvojana vastaat pääasiassa verkkokaupan asiakaspalvelutehtävistä kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Työtehtävät liittyvät mm. tuotenoutoon, tuotekyselyihin, toimitusaikojen tiedusteluun ja reklamaatioihin. Tavoitteenasi on etsiä asiakkaalle tilanteeseen sopivat ratkaisut ja tuottaa heille ensiluokkaisia asiakaspalvelukokemuksia.

Hakijan profiili

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkistä asennetta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Olet sosiaalinen tiimipelaaja ja uskallat tehdä tarvittaessa nopeitakin ratkaisuja asiakkaiden ongelmien selvittämiseksi. Tulet käyttämään työssäsi useita tietoteknisiä järjestelmiä, joten odotamme sinulta nopeaa oppimiskykyä ja hyviä tietokoneen peruskäyttötaitoja. Puhut sujuvasti suomea ja englantia, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Odotamme sinulta ammattitaitoa ja kiinnostusta kodin- ja viihde-elektroniikkaa kohtaan.

Tarjoamme

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on 37,5h/vko ja vuorot sijoittuvat arkipäiville klo 9-19 välille, yhdessä sopien. Tarjoamme sinulle mukavan ja rennon työympäristön, tiimikaverit sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi mielenkiintoisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Kiinnostuitko?

Uniflex hoitaa rekrytointiprosessia asiakkaan puolesta. Lähetä hakemuksesi oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Julia Tähtinen ja Laura Honkanen, puh. 040 689 3200.

Lähetä hakemuksesi meille pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

 Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi