(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja vakuutuspalveluihin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Haemme palveluneuvojaa vakuutuspalveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen

 

Varman vakuutuspalvelut palvelee yritys- ja yrittäjäasiakkaita heidän eläkevakuutusasioissaan. Palveluneuvojan työ on asiakaspalvelua puhelimitse, chatissä, asiakastapaamisissa sekä monipuolisissa sähköisissä kanavissa. Haemme innokasta, joustavaa ja kielitaitoista asiakaspalvelua intohimolla hoitavaa henkilöä äitiysvapaan sijaiseksi. Sijaisuus kestää 31.12.2020 asti.


Palveluneuvojan työhön kuuluu:

  • asiakaspalvelu ja neuvonta
  • asiakastapaamiset
  • TyEL- ja YEL-vakuutusten hoito
  • vakuutusmaksujen hoito
  • aktiivinen osallistuminen palvelujen ja toimintatapojen kehittämiseen
  • osallistuminen eri projekteihin.


Olet parhaimmillasi asiakaspalvelutilanteissa, opit nopeasti ja haluat oppia uutta yhdessä työkaverien kanssa. Olet oma-aloitteinen, tavoitteellinen ja positiivinen. Olet tottunut hektiseenkin työtahtiin ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on myös valmiutta kehittyä uusien haasteiden tarjoutuessa. Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (esim. ammattikorkeakoulu tai vastaava) sekä englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa. Arvostamme asiakaspalvelutehtävistä saatua kokemusta.

Tarjoamme sinulle loistavan perehdytyksen sekä koulutusta ajankohtaisista aiheista, hyvän ja kannustavan työilmapiirin sekä mielenkiintoisia ja uudistuvia työtehtäviä mm. tulorekisterin voimaantuloon liittyen. Lue täältä lisää Varmasta työnantajana.

Kiinnostuitko asiakaspalvelutyöstä Varmassa? Hae meille!

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Annakaisa Rintala, p. 040-575 4753 seuraavina aikoina: keskiviikko 18.12.2019 klo. 8.30-9.30 ja maanantai 23.12.2019 klo 8.30-9.30.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä työpaikkahakemus viimeistään 27.12.