(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja vakuutuspalveluihin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme palveluneuvojaa Varman vakuutuspalveluihin


Varman vakuutuspalvelut palvelee yritys- ja yrittäjäasiakkaita heidän työeläkevakuutusasioissaan.

Palveluneuvojan työ on asiakaspalvelua puhelimitse sekä monipuolisissa sähköisissä kanavissa. Haemme innokasta, joustavaa ja asiakaspalvelua intohimolla hoitavaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. 
 

Palveluneuvojan tehtäviin kuuluu:

  • asiakaspalvelu ja neuvonta
  • TyEL- ja YEL-vakuutusten hoito
  • vakuutusmaksujen hoito
  • aktiivinen osallistuminen palvelujen ja toimintatapojen kehittämiseen.
     

Olet parhaimmillasi asiakaspalvelutilanteissa, opit nopeasti ja haluat oppia uutta yhdessä työkaverien kanssa. Olet oma-aloitteinen, tavoitteellinen ja positiivinen. Olet tottunut hektiseenkin työtahtiin ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on myös valmiutta kehittyä uusien haasteiden tarjoutuessa. Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (esim. ammattikorkeakoulu tai vastaava) sekä englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä koulutusta ajankohtaisista aiheista, hyvän ja kannustavan työilmapiirin sekä mielenkiintoisia ja uudistuvia työtehtäviä mm. tulorekisterin voimaantuloon liittyen.

Pääset mukaan hyvään työporukkaan, jossa vallitsee yhdessä tekemisen meininki. Toisten auttaminen ja hyvä yhteishenki ovat meille tärkeitä työyhteisömme rakennusaineita. Uudistetut työtilamme tukevat työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Tule mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan.

Kiinnostuitko palveluneuvojan tehtävästä Varmassa? Hae meille!

Lisätietoja

Lisätietoa tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Hanne Lehtosalo, puh. 040 7732961, torstaina 20.9. klo 13-15 ja perjantaina 21.9. klo 13-15 ja maanantaina 24.9. klo 13-15.

Hakeminen

Hae tehtävään täyttämällä työpaikkahakemus viimeistään 28.9.