Palveluneuvoja työnhaku- ja koulutusneuvontaan Helsingin Ohjaamoon
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021
Tule auttamaan nuoria työnhaun ja koulutusneuvonnan pariin!

Etsimme nyt palveluneuvojaa Helsingin Työllisyyspalveluiden neuvontapisteelle Ohjaamoon, joka toimii neuvontapisteenä 15-29 -vuotiaille eri elämän osa-alueisiin liittyvissä asioissa työnhausta hyvinvointiin ja asumisen tukipalveluihin. Palveluneuvojana pääset aidosti kohtaamaan nuoria ja antamaan heille asiantuntevaa ohjausta ja tukea heidän tarpeistaan lähtien, liittyen erityisesti työnhakuun ja koulutusvaihtoehtoihin. Päiväsi tulevat koostumaan sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta saapuvien asiakkaiden henkilökohtaisesta ohjauksesta, ja muun muassa erilaisista infojen ja luentojen pitämisestä, sekä toiminnan kehittämisestä yhteistyössä toisiaan tukevan tiimin kanssa. Pääset tässä tehtävässä pitämään esimerkiksi CV-pajoja, tai muita työnhakuun liittyviä teemainfoja, joiden sisältöihin voit vaikuttaa omilla mielenkiinnon kohteillasi!

Palvelukielenä tehtävässä edellytetään suomen ja englannin lisäksi ruotsin kieltä. Ohjaamon lisäksi Helsingin työllisyyspalveluiden matalan kynnyksen työnhaun ja koulutusneuvonnan toimipisteitä sijaitsee tällä hetkellä myös Pasilassa ja Itäkeskuksessa, joten olethan innokas myös tarvittaessa sijaistamaan näillä pisteillä.

Ehkä Sinun tuleva kollegasi kuvailee Ohjaamossa työskentelyä näin: "Itse tykkään Ohjaamossa työskentelystä, koska täällä pääsee auttamaan nuoria monipuolisissa asioissa. Täällä on erittäin hyvä ja osaava työporukka, jolta saa aina tukea ja apua. Ohjaamossa huomaa, että nuorten palveluihin on panostettu kunnolla ja on ilo olla mukana toteuttamassa ja kehittämässä tätä tärkeää palvelua!"

Tehtävä on määräaikainen ja solmitaan 30.6.2023 asti. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli sinua ohjaa ratkaisukeskeinen ja aito halu auttaa sekä tukea ihmisiä, hae meille!


Edellytämme sinulta

Työkielenä sujuu ruotsi, suomi ja englanti
Vähintään vuoden kokemus työnhakijoiden työllistymistä edistävistä tehtävistä, johon luetaan esimerkiksi TE-toimistoissa, kaupungin työllisyyspalveluissa, eri järjestöissä ja yhdistyksissä tapahtuva asiakkaan ohjaustyö, sekä rekrytoinnin tehtävät
Eduksi katsomme soveltuvan korkeakoulututkinnon sekä pedagogisen pätevyyden
Eduksi tehtävässä katsomme myös muun kielitaidon, sekä muun kokemuksen haastavista valmennus- ohjaus- ja asiakaspalvelutehtävistä


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen, merkityksellisen ja ihmisläheisen työn
Ammattitaitoisen ja työstään innostuneen, toisiaan tukevan moniammatillisen tiimin
Kattavan perehdytyksen, sekä tuen työssäsi onnistumiseen ja kehittymiseen
Työterveyshuollon Terveystalolla ja E-passin tukemaan liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi


Kiinnostuitko?

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian osoitteessa http://www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/ . Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tästä Spring House Oy:n tehtävästä saat osoitteesta jonna.seppala@springhouse.fi, tai soittamalla numeroon +35844 420 4274 .


Lisätietoja

Jonna Seppälä
Rekrytoija
Spring House Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
044 420 4274
jonna.seppala@springhouse.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot