(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja työnhakijoiden neuvontapalveluun
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Nyt etsimme joukkueemme vahvistukseksi kokopäiväistä palveluneuvojaa pääkaupunkiseudulle. Työ alkaa mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Spring Housen palveluneuvojana ohjaat TE-toimiston työnhakija-asiakkaita työnhaussa ja verkkoasioinnissa Uudenmaan TE-toimistossa pääasiassa pääkaupunkiseudun toimipisteissä (Itäkeskus, Tikkurila, Kamppi, Pasila, Leppävaara). Palvelun pääpaino on ilman ajanvarausta TE-toimistoon saapuvien työnhakija-asiakkaiden henkilökohtaisessa asiakaspalvelussa, ohjauksessa ja neuvonnassa, mutta työhön sisältyy myös ajanvarauksella tehtävää yksilö- ja ryhmäohjausta. Työskentelet osana tiimiä, jossa sinulla on 1-5 kollegaa paikalla riippuen toimipisteestä.

Haemme tehtävään useampaa henkilöä.


Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa ja noin vuoden verran kokemusta työnhakija-asiakkaiden ohjaus- ja valmennustehtävistä, henkilöstövuokrauksesta tai rekrytointipalvelujen toteuttamisesta.

Pystyt ohjaamaan asiakkaita suomen lisäksi myös englanniksi. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta vilpitöntä halua ja taitoa kannustaa ja motivoida ihmisiä. Tehtävässä menestymisen edellytys onkin, että toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa työnhakijoita ratkaisukeskeisesti eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Olet helposti lähestyttävä ohjaaja ja asiakaspalvelija, joka osaa luontevasti eläytyä toisen tilanteeseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen ja toistaiseksi voimassa olevan, monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia kandidaatteja jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Vehmas 045 788 16661 sekä noora.vehmas@springhouse.fi


Lisätietoja

Noora Vehmas
HR-koordinaattori
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
045 788 16661 - vaihde 09 726 2800
noora.vehmas@springhouse.fi
www.springhouse.fi