(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja työnhakijoiden neuvontapalveluun, Järvenpää
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Nyt etsimme joukkueemme vahvistukseksi kokopäiväistä palveluneuvojaa Järvenpäähän. Työ alkaa mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Spring Housen palveluneuvojana ohjaat TE-toimiston työnhakija-asiakkaita työnhaussa ja verkkoasioinnissa Uudenmaan TE-toimistossa pääasiassa Järvenpään toimipisteessä. Palvelun pääpaino on ilman ajanvarausta TE-toimistoon saapuvien työnhakija-asiakkaiden henkilökohtaisessa asiakaspalvelussa, ohjauksessa ja neuvonnassa, mutta työhön sisältyy myös ajanvarauksella tehtävää yksilö- ja ryhmäohjausta.


Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa ja vuoden verran kokemusta työnhakija-asiakkaiden ohjaus- ja valmennustehtävistä, henkilöstövuokrauksesta tai rekrytointipalvelujen toteuttamisesta.

Pystyt ohjaamaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi.

Odotamme sinulta vilpitöntä halua ja taitoa kannustaa ja motivoida ihmisiä. Tehtävässä menestymisen edellytys onkin, että toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa työnhakijoita ratkaisukeskeisesti eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Olet helposti lähestyttävä ohjaaja ja asiakaspalvelija, joka osaa luontevasti eläytyä toisen tilanteeseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen ja toistaiseksi voimassa olevan, monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja apunasi on lisäksi laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia kandidaatteja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Noora Vehmas 045 788 16661, noora.vehmas@springhouse.fi.


Lisätietoja

Noora Vehmas
HR-koordinaattori
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
045 788 16661 - vaihde 09 726 2800
noora.vehmas@springhouse.fi
www.springhouse.fi