(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Tarjoamme mahdollisuuden kehittää taitojasi maan johtavan kiviaineksia toimittavan yrityksen palveluksessa.

Etsimme asiakasyrityksellemme palvelukeskuksen työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevaan toimipisteeseen. Työsuhde on määräaikainen, jonka pituus selviää prosessin edetessä. Määräaikaisuuden jälkeen on kuitenkin mahdollisuus myös pidempiaikaisempaan työsuhteeseen.

Hakijalta toivomme positiivista asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä myyntihenkisyyttä. Kiviaines-, betoni- tai rakennusalan kokemus tai tuntemus on eduksi, muttei välttämättömyys. Lisäksi toivomme hakijalta ruotsin ja englannin kielen taitoa. Työssä on kuitenkin kattava perehdytys, joten sinun ei tarvitse olla vielä alan asiantuntija.

Työnkuvassasi olet osa kiviainestuotteiden palvelutiimiä, pyrit ratkomaan mahdollisia ongelmatilanteita, otat vastaan tilauksia ja kirjaat ne asiakkaan järjestelmään jatkokäsittelyä varten.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan työhön mahdollisimman nopeasti. Käymme hakemuksia läpi, sekä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja voit kysyä Elena Pitkäseltä, elena.pitkanen@barona.fi