Palveluneuvoja teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Tarjoamme mahdollisuuden kehittää taitojasi maan johtavan kiviaineksia toimittavan yrityksen palveluksessa.

Etsimme asiakasyrityksellemme palvelukeskuksen työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevaan toimipisteeseen. Määräaikaisuus kestää 30.9 asti, jonka jälkeen on mahdollisuus myös pidempiaikaisempaan työsuhteeseen.

Hakijalta toivomme positiivista asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä myyntihenkisyyttä. Työ on ajoittain kiireellistä, joten itsenäinen työskentelyote ja paineensietokyky ovat tärkeässä osassa työssä pärjäämiseen. Lisäksi toivomme hakijalta englannin ja ruotsin kielten osaamista. Työnkuvassasi olet osa kiviainestuotteiden palvelutiimiä, pyrit ratkomaan mahdollisia ongelmatilanteita, otat vastaan tilauksia ja kirjaat ne asiakkaan järjestelmään jatkokäsittelyä varten

Eduksi katsomme, että hakijalla olisi kokemusta kiviaines- tai betonialoista, mutta niiden tuntemus ei ole edellytys työhön valituksi tulemiselle. Työhön perehdytetään kattavasti, joten tärkeintä on innokas asenne ja halu oppia uutta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan työhön mahdollisimman nopeasti. Käymme hakemuksia läpi, sekä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja voit kysyä Kim Toivoselta kim.toivonen@barona.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1155109
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki